Το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα σήμερα

διαδικτυακό-στοιχημα-scaled

Το διαδικτυακό στοίχημα στην χώρα μας έχει γνωρίσει τεράστια έκρηξη τα τελευταία χρόνια. Αυτό οφείλεται στην εξέλιξη της τεχνολογίας που προσφέρει στους παίκτες πλήθος ευκολιών αλλά και στην είσοδο νέων στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα που έκαναν την αγορά ακόμα πιο ανταγωνιστική. Έτσι οι λάτρεις του στοιχήματος έχουν πλέον στη διάθεση τους δεκάδες επιλογές σε στοιχηματικές εφαρμογές, προσφορές και υπηρεσίες.

Αυτές όμως οι αλλαγές, τα νέα δεδομένα και οι πολλές πληροφορίες μπορεί να μπερδέψουν παλιούς αλλά και νέους παίκτες. Πάμε λοιπόν μαζί να δούμε τι ισχύει με τις νόμιμες άδειες, τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα και όλες τις χρήσιμες πληροφορίες που πρέπει να ξέρετε για το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα.

Νόμιμες άδειες στοιχηματισμού στην Ελλάδα

Η νομιμοποίηση των στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα αποτελεί μια από τις σημαντικότερες εξελίξεις στον τομέα του τζόγου τα τελευταία χρόνια. Η Επιτροπή Εποπτείας και Ελέγχου Παιγνίων (ΕΕΕΠ) άρχισε να χορηγεί άδειες λειτουργίας σε στοιχηματικές εταιρείες από το 2021, με αποτέλεσμα να υπάρξει μια στροφή από το παράνομο στο νόμιμο στοίχημα. Η νόμιμη άδεια από την Ε.Ε.Ε.Π. είναι απαραίτητη προϋπόθεση για την λειτουργία των στοιχηματικών εταιρειών στη χώρα μας. Αυτή η άδεια εξασφαλίζει ότι τα τυχερά παιχνίδια διεξάγονται με διαφάνεια ώστε να μην οδηγούν σε παρανομίες και αισχροκέρδεια. Έτσι προστατεύονται τα συμφέροντα των πολιτών και του κράτους.

Στην Ελλάδα η νόμιμη άδεια στοιχηματισμού προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων τόσο στους παίκτες όσο και στις εταιρείες. Για τους παίκτες, η νόμιμη άδεια σημαίνει ότι μπορούν να στοιχηματίζουν με ασφάλεια και υπευθυνότητα, καθώς οι εταιρείες υπόκεινται σε αυστηρούς κανονισμούς. Για τις εταιρείες, η νόμιμη άδεια σημαίνει ότι μπορούν να λειτουργούν νόμιμα και να ανταγωνίζονται με ίσους όρους. Για να επιλέξετε μια νόμιμη στοιχηματική εταιρεία, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ΕΕΕΠ και αναζητήστε τη λίστα των εταιρειών που έχουν άδεια λειτουργίας.

Ποια είναι τα κριτήρια για την απόκτηση άδειας στοιχηματισμού;

Για να αποκτήσουν άδεια στοιχηματισμού, οι εταιρείες πρέπει να πληρούν μια σειρά κριτηρίων, όπως:

 • Να έχουν έδρα στην Ελλάδα ή σε χώρα μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.
 • Θα πρέπει να διαθέτουν τα απαραίτητα οικονομικά μέσα για να λειτουργήσουν νόμιμα.
 • Οφείλουν να διαθέτουν ένα αξιόπιστο σύστημα πρόληψης της απάτης και του εθισμού.

Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα των στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα

Εάν ενδιαφέρεστε να στοιχηματίσετε στην Ελλάδα, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της επιλογής μιας στοιχηματικής εταιρείας που δραστηριοποιείται στην Ελλάδα.

Πλεονεκτήματα

 • Ασφάλεια: Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες υπόκεινται σε αυστηρούς κανονισμούς που διασφαλίζουν την ασφάλεια των παικτών.
 • Υπευθυνότητα: Προσφέρουν μια σειρά εργαλείων και υπηρεσιών για την πρόληψη του εθισμού.
 • Διαφάνεια: Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες είναι υποχρεωμένες να παρέχουν στους παίκτες σαφή και ενημερωμένες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους.
 • Επιλογή: Η αγορά των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα είναι ανταγωνιστική, γεγονός που σημαίνει ότι οι παίκτες έχουν μια ευρεία επιλογή επιλογών.
 • Προστασία καταναλωτή: Είναι υποχρεωμένες να παρέχουν προστασία στους καταναλωτές, συμπεριλαμβανομένης της πρόληψης του εθισμού στα τυχερά παιχνίδια.

Μειονεκτήματα

 • Χαμηλότερες αποδόσεις: Οι νόμιμες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα είναι υποχρεωμένες να διατηρούν τις αποδόσεις τους σε ένα συγκεκριμένο επίπεδο, το οποίο μπορεί να είναι χαμηλότερο από τις αποδόσεις που προσφέρουν κάποιες στοιχηματικές εταιρείες του εξωτερικού.
 • Έλλειψη ανώνυμων στοιχημάτων: Οι εταιρείες στην Ελλάδα απαιτούν από τους παίκτες να παρέχουν ορισμένα προσωπικά στοιχεία, όπως το όνομα, τη διεύθυνση και τον αριθμό ταυτότητας.
 • Φόροι: Οι στοιχηματικές εταιρείες που δραστηριοποιούνται στην Ελλάδα υπόκεινται σε φόρους, οι οποίοι μπορούν να επηρεάσουν τα κέρδη των παικτών.

Το διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα σήμερα

Τα 5 καλύτερα στοιχηματικά site στην Ελλάδα

Μελετήσαμε τα νόμιμα στοιχηματικά site στην χώρα μας όσον αφορά την πλατφόρμα τους, τις αποδόσεις, τις προσφορές και άλλα.  Μετά από συγκρίσεις καταλήξουμε στις 5 καλύτερες εταιρείες για διαδικτυακό στοίχημα στην Ελλάδα:

Stoiximan

Η Stoiximan είναι από τις πιο αγαπημένες στοιχηματικές στην Ελλάδα και όχι άδικα αφού είναι ιδιαίτερα προσαρμοσμένη στις προτιμήσεις του Ελληνικού κοινού. Προσφέρει μεγάλες προσφορές, cash out, bet builder, Ασιατικά στο Live, αυτόματο cash out και είναι ιδιαίτερη ενημερωμένη όσον αφορά το Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Betshop

Αυτή η εταιρεία έχει αναδειχτεί τον τελευταίο καιρό από τις κορυφαίες στοιχηματικές στην Ελλάδα. Η Betshop παρέχει στους παίκτες της πλήθος προνομίων και διαθέτει γρήγορη εφαρμογή και άψογο live streaming.

Betsson

Η Betsson διαθέτει ένα από τα πιο δυνατά ονόματα στην Ευρώπη και κέρδισε τις εντυπώσεις στην Ελληνική αγορά. Διαθέτει ανταγωνιστικές αποδόσεις και γρήγορες συναλλαγές. Η εφαρμογή της για κινητές συσκευές είναι πολύ εύχρηστη και προσφέρει πλήθος επιλογών και υπηρεσιών.

Bet365

Η bet365 είναι από τις πιο δημοφιλείς εταιρείες παγκοσμίως και ιδιαίτερα αγαπητή στο Ελληνικό κοινό. Προσφέρει Ασιατικά και εναλλακτικά χάντικαπ, cash out και auto cash out, εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών καθώς και υψηλές αποδόσεις.

Novibet

Η Novibet ξεχωρίζει για την αξιοπιστία της, τις γρήγορες συναλλαγές, το build a bet, το auto cash out και το live streaming. Αυτή η εταιρεία διαθέτει από τις πιο ευέλικτες εφαρμογές για κινητά στην αγορά.

Συμπέρασμα

Η επιλογή μιας νόμιμης στοιχηματικής εταιρείας στην Ελλάδα προσφέρει μια σειρά πλεονεκτημάτων, όπως η ασφάλεια και η προστασία καταναλωτή. Επιλέγοντας προσεκτικά μια στοιχηματική εταιρεία, μπορείτε να διασφαλίσετε ότι τα στοιχήματά σας είναι ασφαλή και δίκαια. Για να βρείτε την κατάλληλη νόμιμη στοιχηματική εταιρεία για εσάς, επισκεφθείτε τον ιστότοπο της ΕΕΕΠ για να βρείτε έναν κατάλογο όλων των νόμιμων στοιχηματικών εταιρειών στην Ελλάδα. Συγκρίνετε τις προσφορές και τις υπηρεσίες των διαφορετικών στοιχηματικών εταιρειών και διαβάστε κριτικές γι’ αυτές. Έτσι θα έχετε μια ξέγνοιαστη, ασφαλή και διασκεδαστική εμπειρία στον κόσμο του στοιχήματος.