Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

bokmakers

Σήμερα υπάρχουν πάρα πολλές ιστοσελίδες στοιχημάτων και γι’ αυτό είναι σημαντικό να τις συγκρίνετε προσεκτικά πριν επιλέξετε αυτή που σας ταιριάζει. Αυτή η σύγκριση μπορεί μερικές φορές να είναι δύσκολη, επειδή οι περισσότερες ιστοσελίδες στοιχημάτων μοιάζουν. Πως μπορείτε λοιπόν να επιλέξετε την καλύτερη; Παρακάτω θα βρείτε όλα τα κριτήρια που κάνει μια στοιχηματική ιστοσελίδα να ξεχωρίζει και ποιες είναι οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα.

Κριτήρια

Υπάρχουν πολλοί παράγοντες που οι παίκτες προσέχουν σε μια στοιχηματική εταιρεία. Αυτά όμως είναι τα πιο σημαντικά κριτήρια που κάνουν ένα στοιχηματικό site να είναι η ιδανική επιλογή:

 1. Να είναι αξιόπιστο ασφαλές. Αυτό σημαίνει ότι ο ιστότοπος θα πρέπει να σας προσφέρει δίκαια στοιχήματα και ασφάλεια στα προσωπικά δεδομένα και τις συναλλαγές σας.
 2. Άδεια. Ένα από τα πιο σημαντικά πράγματα είναι να ελέγξετε εάν ο ιστότοπος αθλητικών στοιχημάτων έχει άδεια.Οι καλύτερες ιστοσελίδες αθλητικών στοιχημάτων λειτουργούν με άδεια από τη Μάλτα ή το Κουρασάο. Αυτές οι άδειες σας εγγυώνται ένα ασφαλές περιβάλλον στοιχηματισμού.
 3. Να προσφέρει ελκυστικά μπόνους και προσφορές. Οι στοιχηματικές εταιρείες χρησιμοποιούν διάφορους μηχανισμούς για να προσελκύσουν νέους και να διατηρήσουν τους υπάρχοντες παίκτες. Όλες προσφέρουν μπόνους καλωσορίσματος, κυρίως ως δωρεάν στοιχήματα , ελκύοντας νέους παίκτες. Μόλις γίνετε τακτικός επισκέπτης, μπορεί να περιμένετε ελκυστικές προσφορές. όπως τυπικές προσφορές ή για ειδικές περιστάσεις όπως η περίοδος των γιορτών. Να θυμάστε είναι ότι τα μπόνους συνοδεύονται από συγκεκριμένες απαιτήσεις στοιχηματισμού που πρέπει να πληρείτε για να δικαιούστε να τα διεκδικήσετε.
 4. Αποδόσεις. Η σύγκριση αποδόσεων είναι απαραίτητη για την επιλογή μιας τοποθεσίας στοιχήματος όσον αφορά τα ποσά κέρδους. Οι πιθανότητες περιγράφουν την αναλογία κινδύνου/απόδοσης που προσφέρεται από το αθλητικό στοίχημα. Θεωρητικά, ο παίκτης πρέπει πάντα να στοχεύει στις υψηλότερες πιθανές αποδόσεις.
 5. Φιλικότητα προς τον χρήστη. Η δημιουργία λογαριασμού, η τοποθέτηση στοιχημάτων και η απόσυρση κερδών όσο το δυνατόν πιο εύκολα και αποτελεσματικά είναι ζωτικής σημασίας. Εάν αυτά τα απλά βήματα σας προκαλούν πονοκέφαλο, κάτι δεν πάει καλά με τον ιστότοπο. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο η φιλικότητα προς τον χρήστη είναι ένα από τα πιο σημαντικά κριτήρια κατά την ολοκλήρωση των διαδικτυακών στοιχημάτων.
 6. Να διαθέτει εφαρμογή για κινητά. Οι στοιχηματικές εταιρείες που θέλουν να ανεβάσουν την άνεση των παικτών τους στο επόμενο επίπεδο επιτρέπουν στους χρήστες τους να στοιχηματίσουν με χρήση των κινητών συσκευών τους. Αυτό σημαίνει ότι έχουν είτε μια έκδοση για κινητά του ιστότοπου είτε μια εφαρμογή. Έτσι, αν θέλετε να απολαύσετε αθλητικά στοιχήματα οποιαδήποτε στιγμή, οπουδήποτε, βρείτε έναν ιστότοπο στον οποίο μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση μέσω ενός προγράμματος περιήγησης για κινητά ή μιας εφαρμογής που μπορείτε να κατεβάσετε στο τηλέφωνό σας. Ανάλογα με το λειτουργικό σας σύστημα, ενδέχεται να αντιμετωπίσετε ορισμένους περιορισμούς, καθώς ορισμένες εταιρείες έχουν τις εφαρμογές τους διαθέσιμες μόνο σε ένα από τα δύο πιο δημοφιλή λειτουργικά συστήματα: iOS ή Android. Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες έχουν εφαρμογές και για τα δύο.
 7. Να προσφέρει διάφορους τρόπους πληρωμής. Ο καλύτερος διαδικτυακός πράκτορας στοιχημάτων θα σας επιτρέψει να καταθέσετε τα χρήματα και να κάνετε ανάληψη των κερδών χρησιμοποιώντας τη μέθοδο πληρωμής που προτιμάτε. Μπορεί να είναι χρεωστική ή πιστωτική κάρτα, ηλεκτρονικά πορτοφόλια, κρυπτονομίσματα ή ακόμα και ηλεκτρονικές επιταγές.
 8. Να διαθέτει αξιόπιστη υποστήριξη πελατών. Αν αντιμετωπίσετε ένα πρόβλημα, θέλετε σίγουρα κάποιον με τον οποίο μπορείτε να μιλήσετε. Μια επαγγελματική και 24ωρη διαθέσιμη υποστήριξη πελατών είναι αυτό που χρειάζεται κάθε διαδικτυακή στοιχηματική για να εξασφαλίσει μια εξαιρετική εμπειρία χρήστη.

Οι καλύτερες στοιχηματικές εταιρείες στην Ελλάδα

Κριτήρια - bookmakers

Με βάση τα κριτήρια που αναφέραμε πιο πάνω συγκρίναμε τις εταιρείες που δραστηριοποιούνται στις Ελλάδα και καταλήξαμε στις 5 καλύτερες χωρίς σειρά κατάταξης:

 • Bet365. Πρόκειται για μια εταιρεία στοιχηματισμού που θεωρείται από τις καλύτερες στον κόσμο. Διακρίνεται για την αξιοπιστία και την εμπιστεύονται πάνω από 20 εκατομμύρια παίκτες. Παρέχει μια τεράστια ποικιλία σε αθλήματα, εκδηλώσεις και στοιχηματικές αγορές. Επιπλέον διαθέτει ολικό μερικό cash out και την υπηρεσία Edit Bet.
 • Stoiximan. Αγαπημένη του Ελληνικού κοινού καθώς είναι δημιουργημένη με βάση της ανάγκες των Ελλήνων παιτκών. Διαθέτει εντυπωσιακές προσφορές και πρόγραμμα επιβράβευσης για τακτικούς παίκτες. Η εφαρμογή της Stoiximan για κινητά ξεχωρίζει για την ευκολία χρήσης και την ταχύτητα της.
 • Novibet. Η Novibet έχει κερδίσει σε δημοφιλία τα τελευταία χρόνια με τις ανταγωνιστικές αποδόσεις της και τις εύκολες και ασφαλείς καταθέσεις και αναλήψεις. Στα πλεονεκτήματα της συμπεριλαμβάνεται και το γρήγορο Cash out, το δυνατό ζωντανό στοίχημα και η εξαιρετική εξυπηρέτηση πελατών.
 • Betshop. Πρόκειται για μια στοιχηματική πλατφόρμα με εκτενή ενότητα για στοιχήματα ποδοσφαίρου και υψηλές αποδόσεις. Ξεχωρίζει για την μεγάλη ποικιλία ζωντανών αγώνων, το live streaming και το Bet Builder που παρέχει πολλές έξτρα δυνατότητες στους χρήστες.
 • Betsson. Μια από τις εταιρείες με την καλύτερη φήμη παγκοσμίως. Είναι γνωστή για την ασφάλεια και την αξιοπιστία της, για τις υψηλές αποδόσεις και τις γρήγορες καταθέσεις και πληρωμές. Διαθέτει μια εξαιρετική εφαρμογή για κινητές συσκευές που παρέχει εύκολη πλοήγηση στον καθένα.