Πώς να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε στο διαδίκτυο και πως να κάνετε εγγραφή σε στοιχηματικό site

Ticket

Τα τελευταία χρόνια έχουμε δει μεγάλη άνοδο και πολλές αλλαγές στους τρόπους με τους οποίους στοιχηματίζουμε. Αντί να στοιχηματίζουμε μόνο σε φυσικά καταστήματα, μπορούμε πλέον να να στοιχηματίζουμε σε ιστότοπους από την άνεση του σπιτιού μας.

Αυτό σημαίνει ότι μπορούμε να στοιχηματίσουμε κάθε στιγμή σε γεγονότα από όλο τον κόσμο. Πως όμως μπορεί ένας αρχάριος παίκτης να ξεκινήσει το διαδικτυακό στοίχημα; Παρακάτω σας έχουμε τον απόλυτο οδηγό για αρχάριους.

Επιλογή στοιχηματικού ιστότοπου

Το πρώτο πράγματα που πρέπει να κάνετε όταν ξεκινάτε το διαδικτυακό στοίχημα είναι να επιλέξετε το site στο οποίο θα στοιχηματίζετε. Ακολουθούν ορισμένες συμβουλές για την επιλογή του κατάλληλου στοιχηματικού ιστότοπου για εσάς:

 • Διαβάστε κριτικές. Η ανάγνωση κριτικών μπορεί να σας βοηθήσει να μάθετε περισσότερα για τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα διαφορετικών πρακτορείων στοιχημάτων και να επιλέξετε αυτό που είναι κατάλληλο για εσάς.
 • Συγκρίνετε τις πιθανότητες.Διαφορετικοί πράκτορες στοιχημάτων προσφέρουν διαφορετικές αποδόσεις για τα ίδια γεγονότα. Είναι σημαντικό να συγκρίνετε τις αποδόσεις από διαφορετικές στοιχηματικές εταιρείες πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα, προκειμένου να έχετε την καλύτερη αξία.
 • Ψάξτε για μπόνους και προσφορές. Αυτά τα μπόνους μπορούν να είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να ενισχύσετε το κεφάλαιο σας και να κερδίσετε μεγαλύτερη αξία από τα στοιχήματά σας. Ετιαρείες με πολύ υψηλά μπόνους αυτή τη στιγμή είναι η Betshop και Betsson.
 • Βεβαιωθείτε ότι ο πράκτορας στοιχημάτων έχει νόμιμη άδεια.Είναι σημαντικό να στοιχηματίζετε μόνο με πρακτορεία στοιχημάτων που έχουν άδεια και ελέγχονται από μια αξιόπιστη αρχή. Αυτό διασφαλίζει ότι λειτουργεί δίκαια και ότι τα χρήματά σας είναι ασφαλή. Μερικές από τις εταιρείες με νόμιμη άδεια στην Ελλάδα και εξαιρετική φήμη είναι η Stoiximan και η Novibet.

Εγγραφή και δημιουργία λογαριασμού σε στοιχηματικό ιστότοπο

Για να εγγραφείτε σε έναν διαδικτυακό πράκτορα στοιχημάτων, συνήθως θα πρέπει να ακολουθήσετε αυτά τα βήματα:

 1. Μεταβείτε στον ιστότοπο του bookmaker και κάντε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή” ή “Εγγραφή”.
 2. Εισαγάγετε τα προσωπικά σας στοιχεία, όπως το όνομα, τη διεύθυνση, την ημερομηνία γέννησης και τη διεύθυνση email σας.
 3. Δημιουργήστε όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης.
 4. Επιλέξτε το προτιμώμενο νόμισμα και τη μέθοδο κατάθεσης.
 5. Καταθέστε χρήματα στον λογαριασμό σας.
 6. Αποδεχτείτε τους όρους και τις προϋποθέσεις του bookmaker.
 7. Κάντε κλικ στο κουμπί “Εγγραφή” για να ολοκληρώσετε τη διαδικασία.

Πως να στοιχηματίσετε

Μόλις εγγραφείτε και καταθέσετε χρήματα στον λογαριασμό σας, θα μπορείτε να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας και να ξεκινήσετε να στοιχηματίζετε. Για να γίνει αυτό, θα χρειαστεί να επιλέξετε μια αγορά και μια επιλογή.

Πως να στοιχηματίσετε

Θα χρειαστεί επίσης να εισαγάγετε το χρηματικό ποσό που θέλετε να στοιχηματίσετε. Εάν κερδίσετε ένα στοίχημα, θα μπορείτε να κάνετε ανάληψη των κερδών σας από τον λογαριασμό σας. Αυτό μπορεί να γίνει συνήθως χρησιμοποιώντας την ίδια μέθοδο πληρωμής που χρησιμοποιήσατε για να κάνετε την κατάθεσή σας.

Συμβουλές για αρχάριους στα διαδικτυακά στοιχήματα

Ακολουθούν μερικές επιπλέον συμβουλές για να αυξήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε όταν στοιχηματίζετε στο διαδίκτυο:

 • Ορίστε έναν προϋπολογισμό. Αυτό θα σας βοηθήσει να αποφύγετε τις υπερβολικές δαπάνες και να διατηρήσετε τον έλεγχο του τζόγου σας. Ποντάρετε μόνο χρήματα που μπορείτε να αντέξετε οικονομικά να χάσετε χωρίς να αντιμετωπίσετε οικονομικές δυσκολίες.
 • Επικεντρωθείτε σε μερικά αθλήματα.Είναι καλύτερα να εστιάσετε σε μερικά αθλήματα που γνωρίζετε καλά παρά να απλωθείτε πολύ και να στοιχηματίσετε σε ένα ευρύ φάσμα αθλημάτων. Υπάρχουν στοιχηματικά site που εξειδικεύονται σε κάποια αθλήματα όπως για παράδειγμα η Bet365 διαθέτει εξαιρετικές ενότητες για ποδόσφαιρο και μπάσκετ.
 • Ψάξτε για στοιχήματα αξίας.Ένα στοίχημα αξίας είναι ένα στοίχημα όπου οι πιθανότητες είναι υψηλότερες από ό,τι θα έπρεπε. Μπορείτε να βρείτε στοιχήματα αξίας συγκρίνοντας τις αποδόσεις από διαφορετικές εταιρείες στοιχημάτων.
 • Χρησιμοποιήστε μια στρατηγική στοιχήματος. Αυτό μπορεί να σας βοηθήσει να διαχειριστείτε πιο αποτελεσματικά το κεφάλαιο σας και να αποφύγετε τα παρορμητικά στοιχήματα.
 • Να είσαι πειθαρχημένος.Επιμείνετε στον προϋπολογισμό σας και τη στρατηγική σας, ακόμα κι αν χάνετε χρήματα. Είναι σημαντικό να είσαι πειθαρχημένος αν θέλεις να είσαι επιτυχημένος μακροπρόθεσμα.
 • Κάντε την έρευνά σας.Πριν τοποθετήσετε ένα στοίχημα, είναι σημαντικό να κάνετε την έρευνά σας και να κατανοήσετε την αγορά στην οποία στοιχηματίζετε. Αυτό περιλαμβάνει την κατανόηση των ομάδων ή των παικτών που εμπλέκονται, τη φόρμα τους και τυχόν άλλους σχετικούς παράγοντες.
 • Μην κυνηγάς τις απώλειές σου.Εάν χάνετε χρήματα, είναι σημαντικό να μην κυνηγάτε τις απώλειές σας. Αυτό μπορεί να σας οδηγήσει να χάσετε ακόμη περισσότερα χρήματα.
 • Ποντάρετε υπεύθυνα.Το στοίχημα μπορεί να είναι ένας διασκεδαστικός και συναρπαστικός τρόπος για να κερδίσετε χρήματα, αλλά είναι σημαντικό να θυμάστε ότι είναι τζόγος. Είναι σημαντικό να στοιχηματίζετε υπεύθυνα και να στοιχηματίζετε μόνο χρήματα που έχετε την πολυτέλεια να χάσετε.

Το διαδικτυακό στοίχημα μπορεί να είναι μια διασκεδαστική και επικερδής εμπειρία, αλλά είναι σημαντικό να το κάνετε με υπευθυνότητα. Ακολουθώντας τις παραπάνω συμβουλές, μπορείτε να ελαχιστοποιήσετε τους κινδύνους σας και να μεγιστοποιήσετε τις πιθανότητές σας να κερδίσετε.